University of Valencia logo Logo Research and Tech Transfer Logo del portal

Convocatòria del Programa AAL

  • February 18th, 2020
Convocatòria del Programa AAL

Publicada la convocatòria 2020 del Programa AAL. El termini acaba el 24 d'agost de 2020.

Actualització: El programa AAL ha ampliat el termini de presentació de propostes al 24 d'agost de 2020 a les 17.00 h. CEST, degut a la crisi de salut pública causada per la Covid-19.

El programa europeu AAL ha publicat una convocatòria de propostes de projectes amb el títol:

Envelliment Saludable amb el Suport de Solucions Digitals

La convocatòria té per objectiu el desenvolupament de solucions TIC en qualsevol àrea del programa, que inclou, per exemple, solucions per a una vida activa com les relacionades amb el treball o la formació i les capacitats, així com activitats culturals i d’oci, i per a la informació i la comunicació. També s’hi inclouen les solucions per a les persones en situació de dependència, com ara les relacionades amb la salut i els cuidats, l’habitatge i la construcció, la mobilitat i el transport, la salvaguarda i la seguretat. Les solucions han d’estar inserides en les estratègies de les organitzacions d’usuaris finals participants, proveïdors de serveis i socis empresarials.

Tota la informació sobre la convocatòria està disponible en l’enllaç següent:

http://www.aal-europe.eu/stay-up-to-date/calls/call-2020/

La convocatòria finançarà projectes col·laboratius que estiguen orientats cap al mercat i que generen valor afegit per als diferents tipus d’usuaris finals. Tindran un paper decisiu a l’hora de crear solucions útils i atractives amb un alt potencial de mercat els anhels i aspiracions dels adults i de les adultes sènior, en combinació amb les necessitats d’altres grups involucrats, com ara els proveïdors i els compradors.

Tots els consorcis de projecte han d’incloure un mínim de 3 socis de 3 països participants diferents, incloent-hi una organització d’usuaris finals, un soci empresarial i una PIME, que pot ser també el soci empresarial.

Pel que fa a les condicions nacionals, l’agència finançadora en el cas d’Espanya és l’Institut de Salut Carles III, i entre els criteris d’elegibilitat, s’estableix que les universitats només podran participar si en el consorci participa un hospital públic, un centre d’atenció primària del Sistema Nacional de Salut Pública espanyol, o un institut acreditat de recerca en salut (IIS).

El personal investigador de la Universitat de València amb interès, pot contactar amb aquesta Secció d’R+D+I Internacional del Servei d’Investigació i Innovació en el telèfon 96-3544100, correu electrònic operuv@uv.es. El termini de presentació davant AAL acaba el 22 de maig de 2020 a les 17 h. CET.

 

mciu_proa