University of Valencia logo Logo Research and Tech Transfer Logo del portal

Convocatòria EIBURS del Banc Europeu d'Inversions

  • September 20th, 2021
Convocatòria EIBURS del Banc Europeu d'Inversions

L’Institut Banc Europeu d’Inversions proposa una nova beca EIBURS en el marc del seu Programa de Coneixement.

Extracte del DOUE (2021/C 380/04)

El Programa de Coneixement de l’Institut Banc Europeu d’Inversions (BEI) canalitza les seues ajudes a la recerca a través de diferents programes, com és el cas d’EIBURS (EIB University Research Sponsorship Programme), el programa de mecenatge per afavorir la recerca universitària.

EIBURS concedeix subvencions a departaments universitaris o centres de recerca associats a universitats de la Unió Europea, països candidats o candidats potencials que treballen sobre temes de recerca de gran interès per al Banc. Les beques EIBURS (de fins a 100.000 euros a l’any per un període de tres anys) es concedeixen al final d’un procés on competeixen els departaments universitaris o centres de recerca interessats amb experiència reconeguda a l’àrea seleccionada. Les propostes elegides hauran de presentar un seguit de resultats que s’acordaran de manera contractual amb el Banc Europeu d’Inversions.

Per al curs acadèmic 2021-2022, el programa EIBURS invita a presentar propostes relatives a una nova línia de recerca:

El futur de l’escolarització: aprofitar el potencial de la tecnologia educativa digital.

El termini de presentació de propostes davant el BEI acaba el 15 de novembre de 2021.

El personal investigador de la Universitat de València interessat, pot contactar amb aquesta Secció d’R+D+I del Servei de Transferència i Innovació mitjançant el nostre correu electrònic operuv@uv.es, telèfon 96-3983621.

Eurorecerca