University of Valencia logo Logo Research and Tech Transfer Logo del portal

Convocatòria Europa Investigació 2019

  • April 10th, 2019
Convocatòria Europa Investigació 2019

Resolució de la Presidència de l’Agència Estatal de Recerca, per la que s'aprova la convocatòria de la Presidència per a l’any 2019 del procediment de concessió d’ajuts corresponents a les accions de dinamització «Europa Investigació», contemplades al Programa Estatal d’R+D+I Orientada cap als Reptes de la Societat, en el marc del Pla Estatal de Recerca Científica i Tècnica i d’Innovació 2017-2020.

Encara que la convocatòria estableix un termini que acaba el 25 d’abril, el personal investigador de la Universitat de València que vulga presentar una sol·licitud haurà de fer-ho en línia en la seu electrònica del Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats abans del 17 d’abril a les 13 h. CET, que és el termini establert pel Servei d’Investigació i Innovació per a validar les sol·licituds i emetre la signatura electrònica del representant legal de la Universitat, atès que aquesta romandrà tancada per vacances de Pasqua del 18 al 29 d’abril ambdós inclosos.

Les accions de dinamització “Europa Investigació” financen ajuts per a la preparació de propostes de projectes d’R+D+I en col·laboració transnacional liderats per grups de recerca espanyols i que estan adreçades a les convocatòries del Programa Marc de Recerca i Innovació de la Unió Europea per al període 2014-2020 (Horitzó 2020) i el període 2021-2027 (Horitzó Europa). L’objecte d’aquests ajuts n’és incrementar-ne el nombre de coordinadors espanyols que participa a projectes de les convocatòries d’Horitzó 2020 i Horitzó Europa, tot finançant les despeses necessàries per a la preparació i presentació de noves propostes de projectes d’R+D+I en col·laboració transnacional. Els ajuts que es contemplen en aquestes actuacions tenen com a finalitat promoure i millorar la participació espanyola en iniciatives europees de ciència i tecnologia tant a Horitzó 2020 com a Horitzó Europa.

Més informació al web del Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats.

 

mciu_proa