University of Valencia logo Logo Research and Tech Transfer Logo del portal

Convocatòria RISE 2019 d'accions Marie Sklodowska-Curie

  • February 1st, 2019
Convocatòria RISE 2019 d'accions Marie Sklodowska-Curie

Oberta la convocatòria europea MSCA RISE d’intercanvis de personal investigador i de personal de suport a la recerca.

Les accions Marie Sklodowska-Curie (MSCA) d’Horitzó 2020, orientades cap a la formació i mobilitat d’investigadores i d’investigadors mitjançant el desenvolupament de projectes europeus de recerca, contemplen una modalitat anomenada RISE (Research and Innovation Staff Exchange) concebuda per a facilitar intercanvis de personal, per un període d’entre 1 i 12 mesos, entre els centres de recerca, empreses, universitats i organismes que formen part del consorci del projecte (mínim 3 entitats independents entre sí i establertes a tres països diferents) que es presente a la convocatòria d’MSCA-RISE.

Els intercanvis poden ser tant d’investigadors/es experimentats/des com de novells, i poden incloure així mateix personal administratiu, gestor o tècnic directament relacionat amb les activitats d’R+I del projecte. La contribució de la Comissió Europea consisteix en una aportació variable (expressada en persones/mes) per a les despeses de l’investigador o la investigadora en concepte de l’estada o l’intercanvi, i altra per al centre de recerca, empresa, etc. en concepte de, d’una banda, despeses de recerca, formació i xarxa, i, de l’altra, despeses de gestió i costos indirectes.

La convocatòria romandrà oberta fins al 2 d’abril de 2019 a les 17.00 h. hora local de Brussel·les. El personal de la Universitat de València que estiga interessat pot contactar amb aquesta Secció d’R+D+I Internacional del Servei d’Investigació i Innovació en el telèfon 96-3983621, correu electrònic operuv@uv.es.

Tota la informació sobre requisits i condicions de la convocatòria i l’eina de presentació de propostes en línia es troben al Portal del Finançament de la Comissió Europea a l’enllaç de sota. Addicionalment, les presentacions de la jornada informativa sobre RISE celebrada a Madrid es poden descarregar del portal espanyol EsHorizonte2020.

Convocatòria RISE 2019 d’accions Marie Sklodowska-Curie d’Horitzó 2020

 

mciu_proa