University of Valencia logo Logo Research and Tech Transfer Logo del portal

INNOTRANSFER ECONOMIA CIRCULAR: Sector Tèxtil

  • September 13rd, 2021
INNOTRANSFER ECONOMIA CIRCULAR: Sector Tèxtil

El pròxim esdeveniment Innotransfer sobre Sector Tèxtil , es durà a terme el pròxim dia 28 de setembre de 09:00h a 11:00h.

Innotransfer Reptes d'Economia Circular – Sector Tèxtil

El programa d'innovació oberta Innotransfer llança en aquesta tercera edició de 2021 una sèrie de webinaris específics sobre diversos àmbits de desenvolupament en el sector de l'economia circular. Aquestes trobades tècniques pretenen donar visibilitat a les oportunitats d'innovació detectades en diferents àrees del sector tèxtil.

La iniciativa compta amb el suport de l'Agència Valenciana d'Innovació (AVI) i els diferents webinaris es troben alineats amb les prioritats detectades per aquesta.

El pròxim esdeveniment Innotransfer sobre Reptes de l'Economia Circular en el Sector Tèxtil, es durà a terme el pròxim dia 28 de setembre de 09.00 a 11:00h.

El programa i la inscripció a aquest esdeveniment es pot realitzar a través del següent enllaç.

En aquest webinari es donaran a conéixer les principals tendències en l'àmbit de l'economia circular relacionada amb el sector tèxtil. Per a això, experts del sector parlaran del panorama actual i dels canvis normatius que afectaran pròximament el sector, a més de presentar un projecte dut a terme en l'àmbit del reciclatge tèxtil.

Esperem que aquesta informació li resulte d'interés. No dubte a contactar-nos per a qualsevol informació addicional a uvinnovacio@uv.es