University of Valencia logo Logo Research and Tech Transfer Logo del portal

VET Awards

  • September 23rd, 2019
VET Awards

El grup de recerca TRANSICIONS de la Universitat de València, finalista en els premis europeus Awards for VET Excellence.

Els premis, atorgats per la Direcció General d’Ocupació, Assumptes Socials i Ocupació de la Comissió Europea, reconeixen les aportacions de professionals i organismes en el camp de l’educació i formació vocacionals. El grup TRANSICIONS és un dels dos finalistes europeus que opten a la categoria VET Innovators.

El grup de recerca TRANSICIONS, adscrit al Departament de Didàctica i Organització Escolar i actiu des de 1995, està format per un conjunt de professors i professores de diferents àrees de coneixement i departaments de la Universitat de València: Didàctica i Organització Escolar; Psicologia Evolutiva i de l'Educació; Psicologia Social; i Sociologia i Antropologia Social. La seua recerca se centra en aspectes de garantia social, qualificació professional inicial, transicions entre educació i ocupació, empreses d’inserció i abandonament escolar prematur.

El guardó serà lliurat durant el transcurs de la Setmana Europea de Formació Vocacional que se celebrarà a Brussel·les del 14 al 18 d’octubre de 2019. Els guanyadors i guanyadores seran escollits al  50% pels vots del jurat i pels resultats de la votació en línia, que estarà oberta a tots els públics des del 15 de setembre al 15 d’octubre de 2019. Si vols participar-hi, l’enllaç a les votacions de VET Innovators n’és:

https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/VETExcellenceAwards2019#page2

 

mciu_proa