University of Valencia logo Logo Research and Tech Transfer Logo del portal

Eurorecerca 1499: València acull una jornada de llançament de la Tercera Convocatòria d'INTERREG EUROPE

  • February 20th, 2017
Eurorecerca 1499: València acull una jornada de llançament de la Tercera Convocatòria d'INTERREG EUROPE

Lloc: Conselleria d'Hisenda de la GVA (València). Data: 27 de febrer de 2017.

 

Interreg_Europe

La Direcció General de Finançament i Fons Europeus, adscrita a la Secretaria Autonòmica de Model Econòmic i Finançament de la Generalitat Valenciana, celebrarà un seminari de llançament de la tercera convocatòria de projectes de cooperació interregional del programa INTERREG EUROPE. Aquest programa té com a objectiu contribuir a que les regions europees dissenyen i implementen polítiques i programes regionals d'una manera més efectiva, per mitjà del suport als intercanvis d'experiències, coneixements i bones pràctiques entre els agents principals de diferents regions europees. Cobreix tot el territori de la Unió més Noruega i Suïssa, i està cofinançat per FEDER amb un pressupost de 359 milions d'euros per al període 2014-2020. S'estructura al voltant de quatre eixos prioritaris:

  1. Reforç de la recerca, el desenvolupament tecnològic i la innovació
  2. Augment de la competitivitat de les PIME
  3. Suport a la transició cap a una economia baixa en carboni en tots els sectors
  4. Protecció del medi ambient i promoció de l'eficiència de recursos

 

El seminari se celebrarà el 27 de febrer de 2017 a la Sala d'Actes de la Conselleria d'Hisenda. El programa i resta d'informació es troba al web de la jornada.

 

La Tercera Convocatòria obrirà el termini de presentació de propostes el proper 1 de març de 2017 i romandrà oberta fins al 30 de juny de 2017. La informació corresponent (termes de referència, manual de programa y models de carta de suport i de declaració de socis) ja està disponible al web d'Interreg Europe, en l'enllaç següent:

http://www.interregeurope.eu/projects/apply-for-funding/

 

D'altra banda, les presentacions de la jornada de llançament celebrada a Madrid el 31 de gener es poden descarregar del web de la Direcció General de Fons Comunitaris del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública: