University of Valencia logo Logo del portal

  • Exposicions

Presentació

Einstein: L'Home i l'obra
Vestíbul de la Facultat de Farmàcia
Campus de Burjassot
Des del 7 d'abril de 2005 

Introducció

Amb motiu del cinquantè aniversario de la mort d'Albert Einstein (1879-1955) i per commemorar el centenari de la publicació d'alguns dels seus articles científics més destacats, la UNESCO ha declarat l'any 2005 l'Any Mundia de la Física.

La publicació el 1905 d'aquests articles en la revista alemanya Annalen der Physik, a més d'altres contribucións científiques realitzades per Einstein, marcaren el desenvolupament de la física del segle XX.

La Universitat de València, amb el suport del Ministeri d'Eduació i Ciència i de la CAM se suma a aquesta commemoració amb una mostra expositiva i un cicle de conferències dedicades a aquest home de ciència, que fou també una persona compromesa amb el moment polític i cultural de la seua època. 

Descàrrega el cartell (.pdf)

Descàrrega el fullet (.pdf)

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy