University of Valencia logo Logo del portal

  • Premsa

L'I²SysBio és un institut d’investigació de col·laboració conjunta al qual participa la Universitat de València i el Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC), obert a la participació estratègica d’empreses biotecnològiques. L’institut es localitza a un nou edifici del Parc Científic del Campus de Burjassot-Paterna de la Universitat de València. Els Programes Científics de l'I²SysBio estan enfocats a la investigació de l’estructura, funció, dinàmica, evolució i manipulació de sistemes biològics complexos.

L’objectiu de l'I²SysBio pot definir-se en cinc àrees d’acció:

  • Crear un ambient de treball multi i interdisciplinari on científics de diverses procedències treballen junts d’una forma dinàmica i contínua per solucionar problemes comuns.
  • Desenvolupar una investigació de qualitat i aconseguir l’excel·lència al camp de la biologia integrativa de sistemes.
  • Produir coneixements de gran valor amb potencial de transferència a la industria.
  • Formar investigadors a un camp multidisciplinari amb una àmplia projecció de futur.
  • Impulsar el desenvolupament de la biologia integrativa de sistemes a Espanya.

L'I²SysBio té com a objectiu esdevenir un centre de referència internacional al desenvolupament de la biologia integrativa de sistemes i, especialment, des d’una perspectiva evolutiva. Igualment, l'I²SysBio pretén trobar solucions als problemes que poden sorgir als sectors farmacèutic, biotecnològic, biomèdic i agroindustrial, oberts a un enfocament sistèmic (p. ex. a través de la enginyeria metabòlica i la biologia sintètica.)

L'I²SysBio estarà recolzat per un Comitè Científic, que estarà format per investigadors reconeguts a l’àrea de la biologia integrativa de sistemes.

Ciència emergent és un projecte de la Unitat de Cultura Científica i de la Innovació de la Universitat de València, que compta amb el finançament de la Fundació Española de Ciencia y Tecnologia  i el Ministerio de Ciencia, Innovación y Universidades.

Inicio​  Ministerio de Industría, Economía y Competitividad

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy