University of Valencia logo Logo Scientific Culture and Innovation Unit - Chair for Scientific Dissemination Logo del portal

Converses a l’Espai Ciència 2017

Investigació científica per millorar la nostra vida   "La periodista Reis Juan condueix un programa de ràdio sense ràdio, amb el suport tècnic de Pepe Moreno."

Andreu Escrivà

Ambientòleg, doctor en Biodiversitat i divulgador ambiental. Autor del llibre Encara no és tard: claus per a entendre i aturar el canvi climàtic (Bromera/PUV, 2017).    
Andreu Escrivà Garcia és llicenciat en Ciències Ambientals, Màster en Biodiversitat i Conservació d’Ecosistemes, i Doctor en Biodiversitat per la Universitat de València. Actualment forma part del Comitè d’Experts en Canvi Climàtic de la Comunitat Valenciana. A més de les obligacions professionals, exerceix de divulgador ambiental i científic, sempre amb el propòsit de sensibilitzar sobre la problemàtica del canvi climàtic. És autor dels blogs Ciència i Política, dedicat a l’actualitat ambiental valenciana, i No es tarde, entorn al canvi climàtic. Ha publicat articles en mitjans com Saó, Mètode o Levante-EMV, i col•labora de forma ocasional en programes de ràdio i TV. Fou el guanyador del XXII Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General amb Encara no és tard: claus per entendre i aturar el canvi climàtic(Bromera/PUV, 2017).

Ací l'àudio

Inicio       Ministerio de Industría, Economía y Competitividad

"Converses a l'espai ciència" és un projecte de la Unitat de Cultura Científica i de la Innovació de la Universitat de València, que compta amb el suport de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia i del Ministeri d'Economia, Indústria i Competitivitat