University of Valencia logo Logo Scientific Culture and Innovation Unit - Chair for Scientific Dissemination Logo del portal

Conferències sobre els inicis de la vida, algues, l’aroma de l’atracció sexual i l’origen de l’univers, al cicle ‘Conec Talks’

  • April 11st, 2017

El cicle de conferències ‘Conec Talks’ acull quatre conferències divulgatives sobre biologia, història i gastronomia de les algues; els inicis de la vida; l’aroma de l’atracció sexual; i els orígens de l’Univers. Els actes es realitzaran els dimecres 26 d’abril; i 3, 10 i 17 de maig i tindran lloc a la seu de la Fundació Cañada Blanc, al carrer Jorge Juan, 4 de València, a les 19 hores.

La primera de les conferències, ¿Las algas se comen? Un periplo por la biología, la historia, las curiosidades y la gastronomía, el 26 d’abril, serà impartida per José Lucas Pérez Lloréns, investigador del Departament de Biologia de la Universitat de Cadis.

L’aroma de l’atracció sexual, és la segona de les conferències previstes al cicle Conec Talks. Serà impartida el 3 de maig per Carmen Agustín Pavón, del Departament de Biologia Cel·lular, Biologia Funcional i Antropologia Física de la Universitat de València. El 10 de maig el ponent d’El origen de la vida serà Carlos Briones, del Centro de Astrobiología del CSIC-INTA, i el 17 de maig hi haurà la conferència El origen del universo, per Alberto Fernández-Soto, de l’Institut de Física de Cantàbria.

El cicle Conec Talks té la col·laboració de la Institució Alfons el Magnànim, la Generalitat Valenciana, així com de l’Observatori Astronòmic i la Unitat de Cultura Científica-Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València.

Images: