Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • SAP

Informació estratègica institucional

S1. Proporcionar la informació requerida pels sistemes d’informació oficials: Sistema Integrat d’Informació Universitària (SIIU), Sistema d’Informació de les Universitats Valencianes Públiques (SIUVP) i plataforma d’informació de la CRUE.

S2. Coordinar i mantenir el Sistema d’Indicadors Estratègics de la UV per mesurar el desenvolupament de la planificació estratègica.

S3. Analitzar i difondre la posició de la UV en els principals rànquings universitaris mitjançant l’Observatori de rànquings que es publica en la pàgina web del SAP.

Estudis i informes

S4. Elaborar els estudis i informes sol·licitats per l’equip rectoral, dins dels àmbits de l’ensenyament, la investigació i la transferència, els recursos humans, els recursos econòmics, l’organització, els rànquings i altres.

S5. Coordinar i elaborar l’Informe de gestió de l’activitat ordinària i els principals resultats de la UV que el rector presenta anualment al Claustre.

Models de finançament i de distribució de recursos

S6. Aplicar els models de distribució interna de despesa corrent sol·licitats pels òrgans de govern o serveis corresponents: model de distribució de centres, departaments i instituts, de laboratoris docents, de manuals bibliogràfics i de suport a la docència.

Suport a la planificació estratègica institucional

S7. Donar suport tècnic als òrgans de govern per a l’elaboració i seguiment del Pla estratègic de la UV i el seu desplegament en els plans operatius anuals.

Suport a la millora d'unitats universitàries

S8. Assessorar en el procés d’elaboració de mapes de processos i cartes de serveis, així com en la implantació d’altres eines de gestió per a fomentar la millora de les unitats organitzatives de la UV.

S9. Realitzar el seguiment i l’anàlisi dels indicadors de la Bústia de Suggeriments, Queixes i Felicitacions (Bústia SQiF) de la UV i elaborar l’informe que el vicerector o la vicerectora presenta al Consell de Govern cada any.

Elaboració d'estadística oficial

S10. Elaborar anualment el Recull de dades estadístiques de la UV i publicar-lo en la web del SAP.

S11. Coordinar i elaborar la resposta a les demandes d’estadística oficial de la UV formulades per: GVA, CRUE, rànquings i altres institucions.

S12. Actualitzar anualment el Mapa d’internacionalització de la UV en la web del SAP.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies