Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Biblioteca Humanitats

Planta baixa: hi són els manuals de tot l'arc temàtic, diccionaris, el préstec a domicili, l'autopréstec i l'autodevolució, la recollida de projectes d'investigació, l'assistència informàtica, les pel·lícules de cinema, els ordinadors, la consulta adaptada i una sala gran de treball en grup.

Planta 1a.: hi són les enciclopèdies i diccionaris generals i temàtics, els atles, els diccionaris d'idiomes, els llibres i documents especialitzats en filosofia, educació, art, religió, periodisme, estudis de gènere i biblioteconomia; hi ha un escàner, la consulta de tesis, el préstec de portàtils, l'aula de formació (aula FU).

Planta 2ª: hi són els llibres i documents especialitzats en filologia, història, geografia, prehistòria, arqueologia; hi ha escàner, els despatxos d'informació i support a la investigacio, i les consultes assistides.

Planta 3ª: hi són les revistes i la premsa, les cabines de treball en grup, l'escàner, els lectors multimèdia, els despatxos de préstec, de procés tècnic, d'administració, d'adquisicions, d'hemeroteca i de direcció.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies