BibliotequesUVUniversitat de València Logo del portal

  • Estudiants

Ampliació de l'obertura extraordinària de biblioteques en la Universitat de València

  • 8 de juny de 2021
Biblioteca d'Humanitats Joan Reglà
Biblioteca d'Humanitats Joan Reglà

Les biblioteques de la Universitat de València adapten els seus horaris i condicions d'accés d'acord amb la situació sanitària i normativa causada per la COVID-19.  Totes les biblioteques de la Universitat de València obriran, amb un aforament màxim del 75%, de 8:30 h. a 21:00 h. de dilluns a divendres. Desapareix el préstec de llocs de lectura i els torns de matí i vesprada. Els estudiants tindran a la seua disposició gel hidroalcohòlic.

A partir del dimecres 9 de juny, la Biblioteca d’Humanitats “Joan Reglà”, la Biblioteca de Ciències Socials “Gregori Maians” i la Biblioteca de Ciències “Eduard Boscà” obriran fins a les 06.00 h. La Biblioteca d’Educació “Maria Moliner” obrirà fins a la 1.00 h. I la Biblioteca de Ciències de la Salut “Pelegrí Casanova” mantindrà el seu horari fins a les 24.00 h, Aquest horari extraordinari s'extendrà fins al 2 de juliol. 

Els dissabtes i diumenges l'horari de les les biblioteques de Ciències, Ciències Socials i Humanitats serà de 8:15 a 06.00 hores. La Biblioteca d'Educació obrirà de 8.30 a 1.00. I la Biblioteca de Ciències de la Salut de 9.00 a 24.00 h. A més, obriran el 24 de juny, festiu, amb el mateix horari.

La Sala d'Estudi del Campus d'Ontinyent obrirà de manera extraordinària del 17 de maig al 2 de juliol. Consulta els horaris a la web.

Durant l'horari d'obertura extraordinària no hi haurà servei de préstec, només estudi en sala. Recordem que, per a accedir a la biblioteca en aquest període, els usuaris i usuàries s'identificaran amb la targeta universitària. Pots consultar els horaris extraordinaris en la nostra pàgina web.