BibliotequesUVUniversitat de València Logo del portal

  • Estudiants

Les biblioteques de la Universitat de València celebren el Dia del LLibre

  • 23 d’abril de 2021
 

Les biblioteques celebren el Dia del Llibre amb diferents activitats de difusió.  La Biblioteca d’Educació, a més de preparar un nou “Punt d’interés” amb recomanacions literàries, ha encetat la campanya “2x1”, i cada lloc de lectura que es preste el 23 d’abril s’acompanyarà d’un conte de temàtica social. L’usuari o usuària pot tornar-lo al eixir de la biblioteca o emportar-li'l a casa. A la Biblioteca de Ciències de la Salut inauguren l'"Espai digital", on exposaran els llibres electrònics de tots els graus i les novetats de la col·lecció, juntament amb el seu codi QR per a poder accedir des del mòbil.

La Biblioteca Històrica celebra en el seu compte de Facebook el concurs literari: “El Dia del Llibre: un dia per descobrir els clàssics” per a acostar-nos a les obres clàssiques a través de fragments de llibres. Al llarg del dia, publicaran diversos posts en els quals podeu demostrar els vostres coneixements literaris i guanyar premis.

El twitter del Jardí Botànico ha publicat durant tota la setmana lectures recomanades pel seu personal. Hem compartit aquestes publicacions en el nostre compte de twitter de la biblioteca. La Biblioteca de Ciències ha creat un collage amb llibres sobre lectura i biblioteques.

La Biblioteca d’Humanitats ha preparat la exposició virtual: Carlos Giménez: la viñeta de un país”, dedicada a l’autor de còmic Carlos Giménez, conegut per reflectir la seua infantesa a les llars de l'Auxilio Social a l'Espanya de la postguerra en la seua sèrie Paracuellos. L’exposició,  en la qual ha col·laborat Álvaro Pons, director de l’Aula del Còmic de la Universitat de València, es pot visitar ací i des de la nostra pàgina web d’exposicions.

Totes les biblioteques de l’SBD volem iniciar-te en un viatge literari. Ja que enguany no podem viatjar tant com ens agradaria, des de les biblioteques de la Universitat de València volem ajudar-te amb les nostres recomanacions per a viatjar llegint. Un bon llibre ens pot transportar a una altra realitat i serà sempre un bon company de viatge.

En el nostre vídeo de Youtube o en el tauler de Pinterest podeu veure alguns dels llibres de les nostres biblioteques amb els quals podràs viatjar molt més lluny que qualsevol mitjà de transport. Fins i tot, ens poden desplaçar en el temps, al passat o al futur. De moment, ens porten al lloc que els bibliotecaris han indicat en l'etiqueta. Voleu acompanyar-nos?