BibliotequesUVUniversitat de València Logo del portal

  • Estudiants

Entrega de l'iPad a Mónica Bauza, estudiant de doctorat de la Facultat de Medicina

  • 2 d’octubre de 2020
Entrega de l'ipad
Entrega de l'ipad

Mónica Elisabeth Bauza D’Auria, estudiant de doctorat de la Facultat de Medicina, ha rebut aquest dijous el premi per participar en l'enquesta de satisfacció del Servei de Biblioteques i Documentació entre els estudiants de la Universitat de València. El premi, que consistia en un Ipad , ha sigut lliurat per Antonio Ariño Villarroya, vicerector de Cultura i Esport, i Victoria García Esteve, directora del Servei de Biblioteques i Documentació

A l'acte ha assistit també Carmen Dasi, Directora de la Unitat de Qualitat, i altres membres de la seua Unitat, a més d’alguns participants del Comitè de Qualitat de l’SBD.

Tots els anys el Comitè de Qualitat del Servei de Biblioteques i Documentació analitza i estudia els resultats de les enquestes i proposa millores específiques per a cada biblioteca i generals de tot el Servei. Enguany la participació ha sigut de 5.493 estudiants i estudiantes els quals, seguint la tendència positiva d’altres anys, han valorat  en un 4,17 (en una escala de l’1 al 5) a les biblioteques de la Universitat de València. Els dos aspectes millor valorats han sigut l’ajuda per a trobar informació i materials (4,32) i la satisfacció amb els serveis web (4, 26).

Com a novetat, ha destacat la campanya presencial realitzada pel personal del Servei als campus de la Universitat. La valoració d’aquesta experiència ha sigut positiva perquè, a més d’augmentar el nombre d’enquestes, ha permés el contacte directe especialment entre els estudiants i ha aportat més visibilitat a les biblioteques de la Universitat de València. A més, el sorteig de l’Ipad també va animar als estudiants a participar i ha deixat com a guanyadora a Mónica Elisabeth Bauza D’Auria, estudiant de doctorat a la Facultat de Medicina.

D’altra banda professors i personal de l’SBD també van participar en l’enquesta de satisfacció puntuant el Servei de l’1 al 5. En el que respecta als docents, van valorar les biblioteques en un 4,2 destacant especialment l’atenció i tracte del personal de la biblioteca (4,2), els serveis de préstec intercampus (4,61) i el servei d’articles en format PDF (4,61). En el cas del personal de l’SBD, amb 134 respostes (un 4,22% mes que l’any passat), valoraren en un 3,98 el Servei de Biblioteques. Per a tots dos, professorat i personal de l’SBD es van sortejar 10 dessuadores.

Resultats de les enquestes del Servei de Biblioteques i Documentació:

https://www.uv.es/uvweb/servei-biblioteques-documentacio/ca/sbd/planificacio-qualitat/qualitat/enquestes-1286040187277.html