Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Estudiants

Horari a la Secció de Tecnologia, Normalització i Sistemes

  • 14 de gener de 2020
Bibliotecària
Bibliotecària

L'horari d'atenció personal en la Secció de Tecnologia, Normalització i Sistemes pot variar durant el primer semestre de 2020 a causa de la implementació d'Alma.

Les biblioteques de la Universitat de València estan immerses en el procés d'implementació d'Alma, la nova plataforma de gestió bibliotecària. Alma és un programa de nova generació que representa una evolució cap a noves formes de gestió i, sobretot, a una major integració de funcions.

La Secció de Tecnologia, Normalització i Sistemes ofereix un horari habitual d'atenció presencial de 8.30 a 20.00 hores per a resoldre incidències de carnet i préstec. No obstant això, durant el primer semestre de 2020, aquest horari pot variar. Si necessita acudir a la nostra oficina de l'edifici La Nau per a resoldre qualsevol incidència, telefone'ns abans al número 96 38 64755 per a confirmar l'horari i assegurar la nostra disponibilitat.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies