BibliotequesUVUniversitat de València Logo del portal

  • Estudiants

Horaris desembre – gener a les biblioteques de la Universitat de València

  • 19 de desembre de 2021
Biblioteca de Ciències Socials Gregori Maians
Biblioteca de Ciències Socials Gregori Maians

Les biblioteques de la Universitat de València ofereixen horaris extraordinaris per als festius de desembre i el mes de gener, coincidint amb el període d’estudi dels exàmens del primer quadrimestre.

La Biblioteca d’Humanitats Joan Reglà, que obri tots els dissabtes i diumenges del curs, obrirà el pont de desembre, del dissabte 4 al dimecres 8. La resta de biblioteques romandran tancades. La Biblioteca de Ciències Socials Gregori Maians tancarà des de les 15 hores del dia 3 de desembre per obres de manteniment.

Els caps de setmana de desembre obriran les biblioteques d’àrea. Les biblioteques d’Humanitats, Ciències, Ciències Socials (Planta -1) i Ciències de la Salut obriran els caps de setmana de l’11-12 i del 18-19 de desembre de 9 a 21 hores.

En període nadalenc, la Biblioteca d’Humanitats i la Biblioteca de Ciències començaran l’obertura 24 hores. Les dues biblioteques obriran del 27 de desembre al 27 de gener. En aquestes dates la Biblioteca de Ciències Socials (Planta -1) i la Biblioteca d’Educació obriran fins a les 2 de la matinada. Els dies 24, 25, 26 de desembre i 1,2 i 6 de gener totes les biblioteques i arxius romandràn tancades. El dia 31 de desembre i el 5 de gener les biblioteques obertes tancaran a les 14:30.

La Biblioteca de Ciències de la Salut obrirà els caps de setmana del 8-9, 15-16 i 22-23 de gener de 9 a 21 hores. 

Podeu consultar un quadre amb els horaris extraordinaris a la nostra pàgina web. Així mateix, trobareu la informació sobre l’horari de Nadal de la resta de biblioteques i arxius en aquest enllaç.