BibliotequesUVUniversitat de València Logo del portal

  • Estudiants

JCR 2017

  • 29 de juny de 2018
Image de la noticia

Aquesta setmana s’ha fet pública l’edició del Journal Citation Reports corresponent a 2017. L’eina de Clarivate Analytics ofereix una classificació de les revistes científiques basada en el Journal Impact Factor i en les cites rebudes per les publicacions.

Aquesta nova edició incorpora un total d’11.655 revistes, encara que s’està pendent d’una actualització i la inclusió d’algunes revistes més, per la qual cosa l’edició definitiva de JCR 2017 no estarà disponible fins octubre.

Pel que fa a les publicacions espanyoles, JCR incorpora 119 revistes en les seues dues edicions, Social Science Edition i Science Edition. Per primera vegada entren al rànquing  cinc publicacions: “Clínica y Salud”, “Endocrinologia, Diabetes y Nutrición”, “Journal of Work and Organizational Psychology”, “Psychosocial Intervention”, i “Revista de Contabilidad.”
A més, 20 revistes han quedat fora del nou JCR per autocitació o acumulació de cites.
En estudi estan altres publicacions que poden afectar els nostres investigadors de Ciències i Salut. Clarivate Analytics ha detectat una altra possible manipulació de les cites a les revistes Nanoscience and Nanotechnology Letters, Journal of Biobased Materials and Bioenergy, Journal of Biomedical Nanotechnology i Journal of Nanoscience and Nanotechnology (totes publicades per l’American Scientific Publishers), i a la revista Bone Research (SpringerNature juntament amb la West China School of Stomatology).
Des del portal de suport a la investigació del Servei de Biblioteques vos informarem de les entrades i les eixides de revistes al rànquing.
 

Llista d'enllaços: