BibliotequesUVUniversitat de València Logo del portal

  • Estudiants

Publicada la memòria d'activitats Dialnet 2019

  • 14 d’octubre de 2020
Dialnet
Dialnet

Dialnet és un portal de difusió de la producció científica hispana que es va iniciar l’any 2001. Especialitzat en ciències humanes i socials, el portal és gestionat per la Fundació Dialnet, de la Universitat de La Rioja.

La seua base de dades, d'accés lliure, constitueix una hemeroteca virtual que conté els índexs de les revistes científiques i humanístiques d'Espanya, Portugal i Llatinoamèrica, incloent-hi també llibres (monografies), tesis doctorals, congressos, homenatges i un altre tipus de documents. El text complet de molts dels documents està disponible en línia.

En el portal col·laboren biblioteques de nombroses universitats espanyoles i hispanoamericanes i biblioteques públiques i especialitzades que realitzen els bolcats de sumaris de revistes i llibres. També gestionen les pàgines d'autor, que recullen els treballs científics publicats per professors i investigadors de les universitats. Les biblioteques de la Universitat de València participen en el projecte Dialnet des de 2005.

En la Memòria d'activitats de la fundació es pot consultar el treball realitzat per les nostres biblioteques i la resta de biblioteques col·laboradores al llarg de 2019. La Universitat de València ha col·laborat buidant 4283 articles de revista, 2.402 capítols de llibre, i ha revisat o afegit 5.362 pàgines d'autor.