BibliotequesUVUniversitat de València Logo del portal

  • Estudiants

El SBD lliura el iPad sortejat per participar en l'enquesta de satisfacció

  • 23 de desembre de 2022
Ipad 2022
Ipad 2022

Cristina Sánchez Escobar, estudiant del Grau en Turisme, ha rebut aquest dijous el premi per participar en l'enquesta de satisfacció del Servei de Biblioteques i Documentació entre els estudiants de la Universitat de València. El premi, un Ipad , ha sigut lliurat pel Vicerector d’Investigació de la Universitat de València, Carlos Hermenegildo Caudevilla, i Victoria García Esteve, directora del Servei de Biblioteques i Documentació.

A l'acte ha assistit també personal de la Unitat de Qualitat i del Comitè de Qualitat de l’SBD.

Tots els anys el Comitè de Qualitat del Servei de Biblioteques i Documentació analitza i estudia els resultats de les enquestes i proposa millores específiques per a cada biblioteca i generals de tot el Servei. Enguany la participació ha sigut de 5.664 estudiants i estudiantes,  els quals han valorat  en un 4,36 (en una escala de l’1 al 5) a les biblioteques de la Universitat de València.

D’altra banda, professors, professores i personal de l’SBD també van participar en l’enquesta de satisfacció puntuant el Servei de l’1 al 5. En el que respecta als docents, s’han recollit 737 enquestes i van valorar les biblioteques en un 4,46. Finalment, la participació del PAS de l’SBD ha sigut de 131 respostes i una satisfacció amb el lloc de treball de 4,02.

Els resultats de les enquestes del Servei de Biblioteques i Documentació poden consultar-se ací.