Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Estudiants

Problemes d'accés de les bases de dades Citrix
Per a les bases que utilitzen el sistema Metaframe de Citrix : enviar el formulari d'incidències

Problemes sobre la configuració d'equips i accés en general
Escriure un missatge a l'adreça dbsib@uv.es

Dubtes i suggeriments sobre revistes
Escriure un missatge a l'adreça revistas@uv.es

Subscriure's a la llista de correu bases_sib@uv.es que informa sobre altes i baixes de recursos, incidències de manteniment, etc.

Per a subscriure's a la llista: enviar un missatge listserv@uv.es escrivint en el cos del missatge: subscribe bases_sib el nostre_nom

Després d'enviar el missatge, per qüestions de seguretat el servidor de llistes ens contestarà amb un missatge de confirmació. Per a confirmar la subscripció tenim dues alternatives: o bé anem a la pàgina web que se'ns indica en el missatge o bé responem simplement amb la paraula "ok" com contingut de la nostra resposta.

Per a anul·lar la subscripció: enviar un missatge listserv@uv.es escrivint en el cos del missatge: unsubscribe bases_sibInformació sobre actualitzacions i canvis en els recursos.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies