• .
 • .
 • .
 • .
 • .
 • .
Pont del Pilar

Biblioteques tancades pont del Pilar

12/10/17

Totes les biblioteques romandran tancades el dijous 12 i el dissabte 14 d'octubre, excepte la sala d'estudi de la Nau que estara oberta en el horari habitual. La Biblioteca Històrica tancarà del dijous 12 fins al diumenge 15 d'octubre.

Cartell exposició

Exposició virtual: La Cartografía en la Guerra Civil Española

11/10/17

L’exposició virtual “La Cartografía en la Guerra Civil Española. Colección de la Universitat de València” inaugura una nova línea en la difusió del patrimoni bibliogràfic i documental de la universitat digitalitzat en RODERIC. La seua finalitat és, a més de mostrar les diferents col·leccions o les diverses temàtiques dels nostres fons, aportar informació afegida que permeta explicar-los i entendre-los, facilitant així la seua interpretació i aprofitament, tant per part d’investigadors i especialistes com de tota la societat.

[Llegir més]

Cartell revolució rusa

Raconet: 100 anys de la Revolució Russa, 1917-2017

10/10/17

Des del dimecres 4 d'octubre i fins al mes de desembre, el Raconet de la Biblioteca d'Humanitats posarà a disposició del seus usuaris la mostra que commemora la Revolució Russa. S'exposarà una selecció d'obres dels fons de la Biblioteca que aborden aquest esdeveniment històric principalment des del punt de vista historic, però també des de la literatura, el cinema, l’art, el pensament polític, etc.

Biblioteques tancades pont 9 d'octubre

06/10/17

Totes les biblioteques romandran tancades del dissabte 7 fins al dilluns 9 d'octubre. La sala d'estudi de l'edifici de la Nau (Thesaurus) obrirà el dissabte i diumenge 7 i 8 però tancarà el dilluns 9.

  Exposició Joan Negrín

  Exposició: La Biblioteca errant. Juan Negrín i els llibres

  03/10/17

  El dimarts 3 d'octubre inaugurem a la Biblioteca Històrica, Sala Duc de Calàbria, l'exposició “La biblioteca errant, Juan Negrín i els llibres”. En el 2015 Juan Manuel Bonet i Salvador Albiñana la van presentar en l'Institut Cervantes de París i en la Fundació Juan Negrín; aquesta que els proposem visitar és una versió revisada i ampliada d'aquella per Salvador Albiñana.

   JANE

   Revistes de salut: on puc publicar el meu article?

   29/09/17

   L’eina JANE, desenvolupada pel NCBI d’Holanda, ofereix els investigadors de Salut la possibilitat de trobar una revista per a publicar el seu article mitjançant la cerca per resum o paraula clau. La idea és obtenir de la cerca un grup de revistes especialitzades en la matèria de l’article que es vol publicar. A més, JANE també ofereix la possibilitat de trobar autors amb publicacions en el tema suggerit. L’eina proporciona a més informació sobre la modalitat de la revista (Open Access, híbrida, disponible o no en PubMed Central etc.) i la dada de l’Eigenfactor. JANE és una eina gratuïta desenvolupada amb software lliure, i recull tots els articles dels últims 10 anys inclosos en MEDLINE.

   Foto Vidal Beneyto

   Monogràfics sobre materials dipositats en RODERIC: “José Vidal-Beneyto (1927 - 2010)

   20/09/17

   Amb “José Vidal-Beneyto (1927 - 2010)” comencem una sèrie de monogràfics per a difondre els materials dipositats en RODERIC. En aquest cas ens centrem en la figura del professor Vidal-Beneyto. Catedràtic en Sociologia, europeista convençut, va exercir càrrecs en diferents institucions europees, sobretot relacionats amb la cultura. Va ser també un actiu militant antifranquista i va lluitar per l'aprofundiment de la democràcia, contra la corrupció i per la recuperació de la memòria històrica fins als seus últims dies. Se li ha definit com a politòleg, investigador, filòsof, sociòleg, columnista, agitador social… La seua vida va estar marcada per dos compromisos: amb la democràcia i amb Europa. “José Vidal-Beneyto (1927 - 2010)” ha sigut elaborat per la investigadora Irene Libèria a partir de materials recopilats per Cécile Rougier-Vidal. Arreplega més de mil documents, tant publicats com a inèdits, la qual cosa constitueix una font d'informació imprescindible per a l'anàlisi de la seua obra. Irene Liberia és autora de la tesi: "José Vidal-Beneyto: Sociología de la Comunicación, compromiso intelectual y resistencia crítica".

    
    
   Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies