BibliotequesUVUniversitat de València Logo del portal

Totes les biblioteques de la Universitat de València (excepte la Biblioteca Dipòsit) disposen d'espais per a l'estudi, individual i/o en grup

Cabines de treball en grup

Podeu reservar una cabina de treball en grup a través de la web d'Affluences o des de l'aplicació gratuïta (Android o iOS). Les condicions de reserva anticipada són:

 

Destinataris: Estudiants, PAS i PDI de la Universitat de València.

Temps de préstec: per hores, màxim 3 hores.

Biblioteques amb cabines de treball: Humanitats, Ciències de la Salut, Educació, Ciències, Ontinyent, Psicologia i Esport, Jardí Botànic.

Horari: L'horari que establisca cada biblioteca. Es pot consultar en la pròpia aplicació o en la web d'Affluences en fer la reserva.

Anticipació de la reserva: 7 dies naturals.

Reserves simultànies per usuari/ària​: 1

Temps per a fer efectiva la reserva: Es disposa de 15 minuts de cortesia abans que es cancel·le la reserva.

 

És recomanable que us descarregueu l'aplicació, ja que permet la visualització de les vostres reserves, cancel·lar-les una vegada validades i guardar el vostre correu per a agilitzar successives reserves.

  • Cerqueu la Biblioteca del vostre interés i seleccioneu el recurs (cabina) que voleu reservar, el dia, l'hora de començament i la duració.
  • Feu la reserva amb el correu institucional i, al poc, rebreu un correu per a confirmar la reserva que heu de fer abans de 2 h. Posteriorment, rebreu un segon correu de reserva confirmada. Si guardes el teu correu en l'aplicació, per a successives reserves, no serà necessària la confirmació.
  • Valideu la vostra presència a la Biblioteca per mitjà del QR o introduint manualment el codi de verificació. Podeu validar la presència des de 10 minuts abans fins 15 minuts després.

Si no trobeu la vostra biblioteca, com per exemple la Biblioteca de Ciències Socials "Gregori Maians", és que en aquesta biblioteca no cal reservar els espais de treball en grup.

En aquest vídeo podeu veure el procés de reserva:

 

Podeu consultar l'equipament de cada biblioteca a la seua pàgina web.

En horari d'obertura extraordinària de les biblioteques, els usuaris s'identificaran amb la targeta universitària o qualsevol document que els acredite com a membres de la Universitat.

Es podrà demanar el DNI per a comprovar que l'usuari és el propietari de la targeta.