Logo de la Universitat de València Logo Servei Central de Suport a la Investigació Experimental (SCSIE) Logo del portal

DXA analitzador de composició corporal per a animals del laboratori

InAlyzer (Medikors.Inc) Ref.12100
DXA analitzador de composició corporal per a animals del laboratori
Marca: InAlyzer (Medikors.Inc) Ref.12100
Tipus: Equip

Inalyzer (MEDIKORS INC.) és un analitzador de composició corporal per a animals de laboratori mitjançant l'ús de DXA (Dual Energy X-ray Absorptiometry) amb tecnologia FAM BEAM 2 que utilitza un doble model d'imatge DR i DXA. Aquest instrument proporciona resultats precisos de contingut i densitat mineral, òssia, composició corporal (BMC, FAT, LEAN) d'animals de laboratori, en unitats de 0,001g sense dissecció, permetent l'avaluació en sèrie de diversos animals de laboratori després d'aplicar anestèsia.

Descripció

Investigadors acadèmics i farmacèutics comunament analitzen la composició o siga i corporal d'animals de laboratori per a investigacions de genètica, fisiologia cel·lular i d'agents que afecten la composició o siga o teixit bla. Inalyzer proporciona la base d'aqueixa aplicació per a diverses grandàries d'animals de laboratori (rates, gossos, gats, conills, conillets d'índies, hàmsters, micos, etc.).

Aquest sistema s'utilitza per a analitzar la DMO (densitat mineral òssia) i la composició corporal (BMC, FAT, LEAN) d'animals de laboratori en unitats de 0,001g amb rang d'error de mesurament de l'1%.

Característiques resaltables:

  • Té una àmplia àrea d'exploració (Estàndard: 140mm x 210mm, Opcions: 210 mm x 315 mm), des d'animals xicotets com a ratolins i rates (pes 10~50g) fins a animals mitjans com a gos, gat, conill i conillet d'índies en l'anàlisi de DMO i BMC.
  • Proporciona resultats totals i ROI (Regió d'Interés) de la DMO i la composició corporal.
  • Proporciona resultats corporals totals precisos i cada ROI de la DMO i la composició corporal com a columna vertebral, fèmur i húmer. És possible seleccionar fins a 30 regions diferents alhora.
  • Manera Opcional i Anàlisi de Temps Ofereix tres maneres d'anàlisis:
    • Anàlisi ràpida (Quick).
    • Anàlisi triple (Optimum).
    • Anàlisi quintuple (Precisió).
  • La manera Quick tarda només un minut amb 24 segons d'operació de raigs X. (Manera òptima: 3 min., Manera de precisió: 6 min.).
  • Precisió: Rang d'error d'1% <(CV. Phantom).
  • Exportació del resultat de l'anàlisi (Excel, Tiff, etc).
  • Ofereix gràfics d'alta resolució 4.9lp/mm amb un detector lineal (54μm).
Aplicacions pràctiques
  • Anàlisi de la DMO (densitat mineral òssia) i la composició corporal (BMC, FAT, LEAN) d'animals de laboratori.
Certificacions de qualitat

L'equip compleix amb els requisits marcats per la C.E. (2014/30/EU), a més de complir la normativa sobre productes sanitaris exigible segons la legislació vigent (EN 61326-1:2013, EN 61000-3-2:2014, EN 61000-3-3:2013).

Condicions d'ús

Es pot determinar la DMO i la BMC, FAT, LEAN d'animals vius de xicoteta grandària prèviament anestesiats.

Estructura/es UV que ho gestiona
Unitat Central d'Investigació de Medicina (UCIM)