Logo de la Universitat de València Logo Servei Central de Suport a la Investigació Experimental (SCSIE) Logo del portal

La Secció de Microscòpia del SCSIE incorpora un Microscopi Electrònic de Transmissió Hitachi HT7800

  • 24 de juny de 2021
La Secció de Microscòpia del SCSIE incorpora un Microscopi Electrònic de Transmissió Hitachi HT7800

Aquesta nova infraestructura, és el primer equip instal·lat en l'Estat Espanyol i permet l'observació de mostres tant a alt contrast com a alta resolució.

La ràpida evolució de la investigació requereix d'eines d'anàlisis cada vegada més àgils, resolutives i sensibles. Per aquesta raó el nou Microscopi Electrònic de Transmissió de Hitachi HT7800 de 120 Kv cobreix les necessitats de la Secció de Microscòpia, ja que disposa de diferents configuracions de lents, una estàndard per a un alt contrast i una lent HR per a alta resolució. Les imatges obtingudes gràcies a la càmera digital de 20 megapíxels, els eixos per a l'observació de la mostra estan motoritzats, té la possibilitat de posar fins a tres mostres alhora i disposa d'un sistema digital que facilita la rapidesa a l'hora d'obtindre els resultats.

Aquest equip és de gran interés per a investigadors de diferents àrees d'estudi, des de professors/investigadors de totes les àrees d'investigació de la pròpia Universitat com d'altres centres/instituts d'investigació, universitats i empreses. Entre altres aplicacions permet l'obtenció d'imatges de talls histològics d'entre 60 i 90 nm d'alt contrast, així com l'estudi estructural de nano-partícules a alta resolució.

Situat en la Secció de Microscòpia del SCSIE, al Campus de Burjassot-Paterna, aquest nou equipament ha sigut cofinançat per la Universitat de València amb càrrec al fons FEDER_ Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats, liderat per la catedràtica d'Universitat, Eva Barreno Rodríguez.

Microscòpia

Imatges: