Logo de la Universitat de València Logo Servei Central de Suport a la Investigació Experimental Logo del portal

El laboratori micro PET/CT ofereix la possibilitat de realitzar estudis pre-clínics en xicotets animals com ratolins, rates i conills. En particular, ofereix la possibilitat de:

  • Obtenir imatges _in vivo_ de processos metabòlics que ocorren a l'interior dels animals. En general, s'utilitza com a marcador el FDG però també és possible emprar uns altres.
  • Obtenir imatges estructurals (anatòmiques) de l'interior d'animals la grandària dels quals vaja des de la d'un conill fins a centenars de micròmetres.
  • Obtenir imatges estructurals de qualsevol altra peça, component o estructura de grandària similar al cas anterior sempre que absorbisca parcialment el raigs X
  • Obtenir simultàniament ambdues modalitats d'imatge per facilitar la identificació de les estructures metabòlicament actives.

A més, la secció té accés a les dades en cru (abans de ser processades pel software de l'escàner per obtenir la imatge), la qual cosa permet oferir un altre tipus de serveis. En particular ofereix:

  • Ajudar en el desenvolupament de prototips de dispositius d'imatge mèdica.
  • Combinar la informació obtinguda amb altres dispositius d'imatge mèdica amb la del escàner per millorar la imatge final. Fins i tot, permet l'adquisició simultània de dades. Combinació amb "inserts", lupes magnificadores, combinació amb detectors d'estat sòlid, etc...
  • Permet estudiar les capacitats de nous algorismes de reconstrucció de la imatge que es proposen mitjançat l'ús de dades obtingudes en un sistema comercial complet i totalment funcional.
  • Permet estudiar les capacitats de nous algorismes de correcció del senyal que es proposen mitjançat l'ús de dades obtingudes en un sistema comercial complet i totalment funcional.

L'oferta de la secció es completa amb la possibilitat d'oferir suport als investigadors en qualsevol dels estudis anteriors. Ja siga mitjançant el tractament i interpretació de les imatges obtingudes com el processament i reformatejat de les dades en cru per al seu ús segons siga necessari.

En general, la secció no es limita als serveis indicats dalt, està oberta a estudiar qualsevol altra possible aplicació que l'usuari puga preveure.

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies