Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Universitat de València

Generalitats

L'usuari interesat pot posar-se en contacte amb el personal de la unitat per a solicitar informació i/o presupost del servici.
El presupost sempre ha de estar signat per ambdues parts, tant pel responsable del projecte com pel Coordinador de la Unitat Central d'Investigació.

En el cas de ser acceptat dit presupost, existeix una sèrie de recomendacions:

Requisits de les mostres

  • Es recomenda 3 répliques per condició experimental.
  • És imprescindible que l'usuari obtinga un RNA d'alta qualitat i puresa.
  • Kit d'extracció RNA recomendables: mirVana RNA isolation kit d'AMBION (CAT # AM1560) o métode de Trizol.
  • No existeix cap inconvenent en mandar més quantitat de RNA o més concentrada.
  • Al arrivar les mostres a l'Unitat es procedirà a la determinació de l'integritat de les mostres mediant el Bioanalyzer 2100.

Les que no passen un mínim de qualitat se le comunicarà a l'investigador, per a buscar possibles alternatives i solucions.

Enviament de les mostres

Les mostres han d'estar ben etiquetades i identificades, i acompanyats per un full explicatiu on es descriuen les dades de les mostres.

Les mostres de RNA/DNA s'enviaràn congelades en neu carbònica en tubs de 1,5 mL en aigua lliure de RNAses.

Horari de recepció de mostres de 9h. a 14h., previament cal informar per telèfon (963864100 EXT: 55295) or correu electrònic ( amultigenico@uv.es).

Enviament de resultats

Els resultats s' entreguen a l'usuari en format CD o DVD o mitjatçant l'opció elegida per ambdues parts.

Després de la recepció dels resultats, l'usuari haurà d´omplir un full facilitat pel Servici on indique que la recepció ha sigut idònia.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies