Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Universitat de València

Els estudis amb microarrays que es desenvolupen se centren quasi tots en estudis d’expressió gènica del genoma complet i de miRNA de diferents organismes com humans, ratolí, rata, mosca, llevat, tomaca i plantes. A més, es realitzen estudis de polimorfismes SNP, LOH, mosaicismes, tiling i de promotor chip on chip.

El servei disposa del sistema més avançat de microarrays, dissenyats per l’empresa pionera Affymetrix. Aquest sistema, anomenat Genechip®, proporciona una metodologia eficaç, fiable i reproduïble per a l’obtenció de la informació gènica. A més, aquesta plataforma permet la possibilitat de dissenyar el teu propi xip amb els paràmetres i les seqüències que es desitge.

La seqüenciació massiva ofereix una gran resolució a nivell de nucleòtid per a la detecció de tot tipus d’alteracions genòmiques (SNPs, indels, CNV, aberracions cromosòmiques) amb l’avantatge de no necessitar coneixements previs de la seqüència.

La tècnica de RNA-seq possibilita l’estudi del transcriptoma amb la major sensibilitat i precisió (expressió de gens, noves isoformes, fusió de gens, transcrits pocs abundants, antisentit o long non coding RNAs).

Es poden realitzar estudis de small RNAs, miRNAs, estudis epigenòmics, metagenòmics, de genotipatge i de reseqüenciació dirigida de regions d’interès.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies