Logo de la Universitat de València Logo del portal

.
.
.
.

Les seccions de Proteòmica y Espectrometria de Masses col·laboren en la organització de la jornada “ Aplicació de la espectrometria de masses en l’àmbit de les ciències “Ómiques” i Imatge Molecular"

  • 12 de desembre de 2017

El passat 23 de Novembre, les seccions de Proteòmica y Espectrometria de Masses, conjuntament amb l’empresa Bruker, organitzaren una jornada sobre l’aplicació de l’espectrometria de masses en l’àmbit de la proteòmica y la metabolòmica així com en l’anàlisi d’imatge.

La presentació s’engloba dintre una sèrie de jornades tècniques en què les seccions volen mostrar als investigadors i empreses els nous avanços en espectrometria de masses aplicada a l’àmbit de les tecnologies òmiques i l’imatge molecular.

La jornada va resultar molt satisfactòria ja que va permetre avançar als assistents les noves metodologies de treball de les què esperem disposen en breu les seccions organitzadores.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies