Logo de la Universitat de València Logo del portal

.
.
.
.

El servei d'Estadística del SCSIE participa en l'Estudio sobre Alimentación Saludable para Personas Vulnerables en la C.Valenciana de la Cruz Roja

  • 18 de febrer de 2019
Estudio sobre Alimentación Saludable para Personas Vulnerables en la C.Valenciana de la Cruz Roja

L'Estudi aborda de forma específica l'Alimentació entre els col·lectius vulnerables que atén Creu Roja. Entre altres qüestions, l'organització ha detectat que l'alimentació ocupa el quart lloc en la prioritat de la despesa entre les famílies ateses per Creu Roja.

La investigació ha sigut coordinada per Teresa Navarro (Creu Roja) i ha comptat la participació de Raquel Gavidia coordinadora de la secció d'Estadística del Servei Central de Suport a la Investigació Experimental (SCSIE) d'Universitat de València.

L'Estudi és la primera publicació de l'Observatori de la Vulnerabilitat Social de Creu Roja a la Comunitat Valenciana, que pretén contribuir al mesurament de les realitats socials. L'Estudi exposa que tres de cada quatre llars dels atesos per l'organització a la Comunitat Valenciana pateix inseguretat alimentària.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies