Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Esportistes fent exercici

 

 

CURS 2019/2020

Nou programa d'ajudes per a esportistes universitaris matriculats a la Universitat de València el curs 2019/2020.

L'objectiu general del programa d'ajudes als esportistes de la Universitat de València és donar suport als esportistes d'alt nivell(aquells que figuren en la relació d'esportistes d'alt nivell que publica anualment el Consell Superior d'Esports en el BOE), als esportistes d'alt rendiment, als esportistes d'elit de la Comunitat Valenciana(aquells que figuren en la relació d'esportistes d'elit que publica anualment el Consell de la Generalitat en el DOGV, com a nivell A i nivell B), els esportistes d'alt nivell universitari i elsesportistes que hagen participat en les seleccions universitàries de la Universitat de València en les competicions oficials. 

Per poder accedir a les ajudes, la persona sol·licitant ha d'estar matriculada en la Universitat de València en el curs 2019/2020. L’objectiu és que puga compatibilitzar els estudis universitaris amb la pràctica esportiva, basada en entrenaments, concentracions, competicions i altres activitats necessàries per a l'obtenció dels resultats esportius. 

INFORMACIÓ completa del programa.

Per a qualsevol pregunta o incidència relacionada amb aquestes ajudes podeu adreçar-vos al correu electrònic següent: ajudes.esportistes@uv.es

 


AJUDES CURS 2018/2019

El dia 9 de setembre de 2019 s'ha publicat al Tauler Oficial de la Universtiat de València RESOLUCIÓ de 20 de Juliol de 2019 del Vicerector de Cultura i Esport de la Universitat de València, per la qual es concedeixen les ajudes per als esportistes universitaris de la Universitat de València per al curs 2018-2019. Podeu consultar l'anunci al següent ENLLAÇ

Documentació pendent d'esmenar: s'ha publicat al Tauler Oficial d'Anuncis de la Universitat de València (veure ANUNCI) el llistat dels esportistes que han demanat l'ajuda i que tener que lliurar documentació que no han adjuntat a la sol.licitud, des del portal ENTREU. Termini: des del dia 21 de juny al dia 1 de juliol de 2019.

RESOLUCIÓ de 4 d'abril de 2019, del Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius, per la cual es convoquen ajudes per als esportistes universitaris de la Universitat de València per al curs 2018/2019 i s'estableixen les bases que en regulen la convocatòria.

Publicat al DOGV del 14 de maig de 2019 (extracte de la publicació)

Termini de presentació de sol.licituds des del portal ENTREU: del 15 de maig de 2019 a l'11 de juny de 2019

SOL.LICITUD des del portal Entreu   https://webges.uv.es/uvEntreuWeb/menu.jsp?idtramite=SP_CO19

ANNEXOS:

  • Annex II: ESCRIT DE RENÚNCIA PER ALS ESPORTISTES QUE SÓN BENEFICIARIS DEL PROGRAMA D’ALT NIVELL i D’ELIT DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA PER AL CURS 2018-2019 I VOLEN SOL·LICITAR L’AJUDA PER ALS ESPORTISTES QUE PARTICIPEN EN LES SELECCIONS UNIVERSITÀRIES PER AL CURS 2018-2019.


 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies