Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

La Universitat de València desenvolupa un programa d´ajuda als esportistes d'alt nivell, d´alt rendiment i elit a fi de facilitar la compaginació dels estudis universitaris i l'esport d'alt nivell i elit. L’objectiu general del programa d’ajuda als esportistes d’elit de la Universitat de València és donar suport als esportistes d'alt nivell (aquells que figuren en la relació d'esportistes d’alt nivell que publica anualment el Consell Superior d'Esports en el BOE), esportistes d´alt rendiment i esportistes convocats per la selecció nacional, esportistes d´elit de la Comunitat Valenciana (aquells que figuren en la relació d'esportistes d’elit que publica anualment el Consell de la Generalitat en el DOCV, com nivell A i nivell B) i d'elevat nivell (esportistes que han obtingut un dels tres primers llocs als campionats d'Espanya universitaris), que estaran matriculats en aquesta Universitat en el curs actual, de manera que puguen compatibilitzar els estudis universitaris amb la pràctica esportiva, basada en entrenaments, concentracions, competicions i altres activitats necessàries per a l'obtenció dels resultats esportius.

Aquest objectiu s’acompleix per mitjà de la concessió d'unes ajudes econòmiques, la possibilitat d´obtenir la matrícula gratuïta a l´escola o la facultat on cursen els estudis i unes ajudes academicoesportives, a les quals poden accedir tots aquells esportistes d'elit i alt nivell que hagen assolit els requisits establerts.

A més es poden obtindre crédits ECTS

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies