Logo de la Universitat de València Logo del portal

BASES DE COMPETICIONS

REGLAMENT DE RÈGIM DISCIPLINARI

Inscripció de Jugadors

 

Normes de participació per a ADEIT, Centres adscrits a la Uv, Col-legis Mayors i altres centres en la competició interna d`esports d`equip.

Calendaris, resultats i classificacions

 

Futbol sala masculí

El Campionat de futbol sala de la Universitat de València se celebra en dues fases. La primera fase té lloc de forma simultània al campus de Burjassot, Blasco Ibáñez i Tarongers. La segona fase, denominada Fase Intercampus reuneix als equips millor classificats en cada campus que competeixen pel títol de Campió de la Universitat de València. A més, en cada campus es proclamen els equips vencedor i finalista del campus.

Els equips poden inscriure's en la competició del campus que desitgen, però únicament en una d'elles. Un jugador no podrà formar part més que d'un equip de futbol sala.

Termini d'inscripció d'equips:

De l'1 al 28 d'Octubre de 2019 per AUTOMATRICULA.

Inici de la competició: de l'11 de Novembre de 2019 endavant.

           
           
         
           
           
         

Fase de Campus (sistema de competició i grups, veure enllaços per campus)

Fase Intercampus

La integren els 16 millors equips dels tres campus que es classifiquen en un nombre proporcional a la participació en la competició de cada campus. Se celebra pel sistema d'eliminatòria i l'equip vencedor és proclamat campió de la Universitat.

Femení

El Campionat de futbol sala de la Universitat de València se celebra pel sistema de lliga en funció del nombre d'equips.
Termini d'inscripció d'equips:

De l'1 al 28 d'Octubre de 2019 per AUTOMATRICULA.

REUNIÓ DE DELEGATS : Dijous 7 de novembre. Sala de reunions del Pavelló.

Inici de la competició setmana de l'11 de Novembre de 2019

           
           
         
         

 

Trofeu de la Rectora

El Trofeu de la Rectora s'organitza mitjançant sistema mixt en dues fases, la primera de lligueta de classificació en grups i la segona mitjançant eliminatòria a partit únic.

 

Consta d'una fase classificatòria en la qual participen els equips distribuïts en grups. Es classifiquen els dos primers equips de cada grup que, juntament amb els equips que disputen el Torneig Intercampus, jugaran una fase eliminatòria a partit únic.

 

*Els equips participants en el campionat intern estaran inscrits directament

Quotes:

Campionat intern

Inscripció d’equips masculins: 70 €
Inscripció d'equips femenins: 70 €

Trofeu Rectora
Inscripció per a equips de nova creació: 20 €
Calendaris, resultats i classificacions

Crèdits ECTS:

La participació en la competició interna permet l'obtenció d'un crèdit ECTS per temporada. Es requereix jugar un nombre mínim de partits. Consulta els requisits.

Contacta amb l'organització:

Campus de Blasco Ibáñez

Tel. 96 398 3263
Secretaria:
Dilluns a divendres, 10:30 a 13:30h
Dilluns i Dimarts, 16:00 a 18:00h
competi.blascoibanez@gmail.com

Campus de Burjassot

Tel. 96 354.45.76
Secretaria:
Dilluns a divendres: 11:00 a 14:00h
competi.burjassot@gmail.com

Campus dels Tarongers

Tel.: 96 386 4298
Secretaria:
Dilluns a divendres, 10:30 a 13:30 h.
Dilluns: 16:00 a 18:00 h.
competi.tarongers@gmail.com

 

Inscripció de jugadors:

La inscripció de jugadors se realitza per la plataforma d’automatrícula:

En l'oferta, selecciona el campus en què l'equip en què vas a jugar estiga inscrit o vaja a inscriure's (recorda que no es permet jugar al mateix esport en diferents campus), a continuació selecciona "Competicions" i "1" i accediràs a l'oferta.

Selecciona "Borsa de jugadors..." corresponent a l'esport en què desitges participar i segueix el procés d'inscripció fins a completar-ho. La inscripció és gratuïta.

Una vegada realitzada la inscripció i a partir de les 48-72 hores, el delegat del teu equip podrà enviar-te per correu electrònic una sol·licitud perquè formes part de l'equip. Una vegada acceptes la sol·licitud estaràs automàticament inscrit en l'equip.

Recorda que l'adreça de correu electrònic en la qual rebràs la sol·licitud és la que t'assigna l'U.V.

Per a dubtes amb la inscripció dirigeix-te a la secretaria d'esports del teu campus.

Incripció d'Equips: (Informació per als delegats/delegades)

L’inscripciò de l’equip la fa el delegat que deu de ser membre de la comunitat universitaria de la U.V. (deu de tindre una adreça de correu electrònic vàlida de la U.V.).

Se realitza un pagament pel campionat intern i un altre pel trofeu rector. Una vegada efectuat el pagament, la plaça queda bloquejada en favor de la persona que ha realitzat l’inscripció en l’horari seleccionat.

No es necessari que la targeta bancaria siga de la mateixa persona que s’inscriu.

No més se paguen les taxes d'inscripció. Queda suprimir el depòsit de la fianza.

El procés d’inscripció se detalla a continuació:

1. Comproba els horaris ofertats i escull el que més t’interesse.

2. Accedeix a la plataforma de automatrícula d’activitas, cursos y competicions del Servei d'E.F.

3. Selecciona en la entrada a automatrícula, "usuari vinculat a la Universitat".

4. Acces a la oferta:

4.1. Selecciona el campus on vullgues jugar (i on s’oferte el teu esport). Tin en compte que la competició correspon a tota la Universitat de València però  en els esports de major participación (futbol 7 i futbol sala masculins) se juga una fase prèvia als tres campus (Blasco Ibáñez, Burjassot i Tarongers). La resta d’esports se juga en un dels campus. En la informació de cada esport tens el lloc on es juga, és convenient que ho consultes abans d’entrar en el proces d’inscripció.

4.2. Selecciona el tipus d’activitat (<competició>) i el quadrimestre en el que comença l’inscripción (<1> campionat intern; <2> trofeu rector).

4.3. Una vegada desplegada l’oferta disponible (si un horari está complet l’oferta corresponent no està visible) selecciona l’opció en la que desitje jugar el teu equip i formalitza la matrícula d’acord amb les instrucions de la pantalla. En aquest moment tindràs que fer el pagament mitançant targeta bancaria.

5. En el termini  de 48-72 hores, una vegada realitzat el pagament, rebràs un correu electrònic amb instruccions d’acces a un compte d’usuari de l’entorn de gestió d’equips des de on podrás donar d’alta i baixa jugadors durant la temporada, dins dels terminis establits. Segueix les instruccions de l’aplicació.

Incorporació de jugadors:

Els jugadors amb els que desitjes comptar, deuen estar inscrits abans, en la base  de dades de jugadors (automatrícula).

Des de l’entorn de delegat envia una solicitud a cadascun dels jugadors amb els que comptes. El sistema informàtic enviará una petició de conformitat al correu electrònic de cadascun dels jugadors posibles. Si la resposta es afirmativa el jugador queda automáticament inclòs en l’equip, el que podràs comprovar en el teu entorn de delegat.

Per poder reclutar jugadors  és imprescindible que la seua adreça de correu electrònic siga una adreça vàlida de la U.V., en cas contrari se pedrà la sol·licitud d’incorporació del jugador.

La fitxa individual de jugador deurá validar-se (reclutament per part del delegat i acceptació del jugador) amb una antelació mínima de 48 hores abans del començament del  campionat. Finalitzada la segona jornada se podrá ampliar la plantilla inicial de jugadors igualment amb 48 hores abans del primer partit en que participe.

 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies