Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Esportistes fent exercici
Aquest curs s'organitzaran les següents competicions
 
a) CAMPIONAT INDIVIDUAL DE FRONTÓ A 4. CLASSIFICATORI CADU. Pilota de 42 grs. Dues categories. Frontó del Pavelló Universitari. Els primers classificats representaran a la Universitat en el CADU. Horari de joc dimarts de 17:00 a 19:00.
 
 
 
 
 
b) TROFEU DE FRONTÓ PARELLES UV.
 
Campionat de frontó parelles. Pilota de 42 grs. Dues categories. Frontó del Pavelló Universitari. Horari de joc dimarts de 17:00 a 19:00.
 
 
 
 
 
c) TROFEU CLASSIFICATORI ZABALKI.
 
Campionat de frontó individual. Pilota de 110 grs. Categoria única. Frontó del Pavelló Universitari. Horari de joc dimarts 17:00-19:00.
 
 
 
 
 
d) TROFEU DE RASPALL UV
 
Campionat de "raspall" de trios. Trofeu Rector. Pilota de vaqueta. Al trinquet de la Universitat Politècnica de València. Dues categories.
 
 
 
1a i 2a CATEGORIA. Jornada única. (Dos finals)
 
 
 
e) TROFEU D'ESCALA I CORDA UV
 
Campionat de "escala i corda". Trofeu Rector. Pilota de vaqueta. Al trinquet de la Universitat Politècnica de València. Dues categories.
 
 
 
1ª CATEGORIA i 2ª CATEGORIA. Jornada única. (Dos finals)
 
 
 
f) TROFEU UV-UPV DE "RASPALL" I "ESCALA I CORDA"
 
Campionat de "escala i corda" i de "raspall" de trios. Entre equips representants de les dues universitats.
 
 
 
 
 
S'obtindrà 1 crèdit ECTS en participar en els percentatges establerts, avaluant el conjunt de totes les competicions organitzades.
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies