Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

L´equip de tennis de la Universitat de València, com a sub campió d´Espanya Universitari en 2011 i 2012, va participar en els Jocs Europeus Universitaris organitzat en la Universitat de Cordoba, en juliol de 2012. L´equip femení va obtindre el sext lloc amb les jugadores Ainhoa Zamora, Carola Gonzalez-King i Sonsoles Verdejo, i l´equip masculí format per Pablo Montoro, Javi Peris, Alvaro Cajigal i Arturo Torregrosa obtingué el quint lloc.

A més a més el jugador de tennis de la Universitat de València, Pablo Montoro, va ser seleccionat per a participar amb l´equip espanyol universitari en la Universiada d´Estiu del 2011, en Shenzhen, China, i va obtindre la medalla de BRONZE en dobles masculí.

En 2009 i 2010, la Universitat de València va quedar Campiona d´Espanya Universitaria, i per tant varen participar en el Campionat d´Europa Universitari.

A més a més la jugadora de tennis de la Universitat de València, Mati Muñoz, va ser seleccionada per a participar amb l´equip espanyol universitari en la Universiada d´Estiu del 2009, en Belgrado.

Per a més informació: pàgina web de FISU (International University Sport Federation) i pàgina web de EUSA (European University Sport Association).

Per a contactar amb els responsables del Tennis de competició de la Universitat de València: mllomo@uv.es