Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

Bronze per equips, dos medalles d'or i un bronze, bons resultats dels judokes de la UV al CEU

  • 18 d’octubre de 2021
Image de la noticia

Els esportistes de la Universitat de València que han participat aquest cap de setmana al Campionat d'Espanya Universitari de Judo, han fet valdre la seua bona preparació per a obtindre tres medalles individuals i una per equips.

Tot i la rapidesa en què tots els seleccionats per als CEU estan preparant-hi la seua participació, els esportistes de la Universitat de València estan recollint uns bons resultats que posen de manifest el seu bon estat de forma i la seua excel·lent preparació.

Una preparació que en el cas del judo els ha valgut quatre medalles. En femení, la judoka Carla Montáñez Peiró                , en la categoria de 48 g, va obtindre la medalla d'or, al igual que Luís Barroso, però en la categoria de 60 kg. Per altra banda en 66 kg, Guillermo Capriani va guanyar la medalla de bronze. Aquestes tres medalles van fer possible que també hi obtingueren la medalla de bronze per equips.

Amb açò queda reforçada la teoria del seu entrenador, Vicente Rochela, qui insistia en el fet que "ha sigut una autèntica bogeria preparar-ho en tan poc temps, però els xicots i xicotes del judo han competit molt dur i per a guanyar".