Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

CADU: or per a la selecció d’atletisme i plata per a triatló

  • 15 d’abril de 2019
Image de la noticia

La selecció d’atletisme guanya el CADU i la de triatló es proclama subcampiona.

Les seleccions d’atletisme i de triatló de la Universitat de València pugen al podi en els Campionats Autonòmics Universitaris (CADU) disputats aquest cap de setmana. L’equip d’atletisme es proclama campió autonòmic i l’equip de triatló tanca el campionat com a subcampió.

Els xics i les xiques de la selecció d’atletisme de la Universitat de València van conquistar l’or per equips en el CADU, competició disputada aquest cap de setmana a l’UJI. Els esportistes de la UV van sumar un total de 22 medalles d’or, 15 de plata i 11 de bronze.

Quant al CADU de triatló, celebrat a Cullera, la selecció de la Universitat de València va tancar el seu pas pel Campionat com a subcampiona autonòmica. En classificació individual femení, Belén Olcina va ocupar la quarta posició i Laia Brichs va ser setena. En masculí, Vicent Ginestar va quedar dotzè, per davant de Nacho Traver, que va acabar tretzè.

CEU atletisme i triatló

Després de l’or obtingut en el CADU, el següent objectiu de la selecció d’atletisme, amb Rubén Picazo com a entrenador, és el Campionat d’Espanya Universitari, organitzat per la Universitat Jaume I i que tindrà lloc del 3 al 5 de maig. La competició es desenvoluparà a les pistes d’atletisme municipals Gaetà Huguet.

El CEU de triatló, amb Miguel Sanz al capdavant com a seleccionador, se celebrarà l’11 de maig a Cullera. El campionat, organitzat per la Universitat de València, es durà a terme l’Auditori Municipal, sala multiusos, de l’Ajuntament de Cullera. La ubicació del circuit de natació serà a la platja de Cullera; el circuit ciclista constarà de quatre voltes a un circuit de 5 km (20 km en total), per un circuit totalment urbà; i la carrera a peu consistirà en dues voltes de 2,5 km (5 km en total) pel passeig marítim de Cullera.

Web dels CEUS CV 2019

Tota la informació de (seus, calendari, esports...) es pot consultar a la web oficial del Campionat: www.ceuscv2019.com, on s’informarà de tots els resultats durant el transcurs de cadascuna de les competicions.