Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

Carlos López, campió d’Espanya universitari de tenis

• 12 d’abril de 2019
Image de la noticia

El jugador valencià d’Algemesí Carlos López puja al capdamunt del podi del Campionat d’Espanya Universitari de tenis, en endur-se la medalla d’or. La Universitat de València suma una altra medalla, amb el bronze per equips.

La Universitat de València va acudir al Campionat d’Espanya Universitari (CEU) de tenis jugant en competició individual, femenina i en dobles: masculí, femení i mixt. El campionat, organitzat per la Universitat d’Alacant, va arrancar dimarts passat amb la primera jornada de competició i va acabar ahir amb la tercera jornada i eliminatòries finals.

Carlos López, d’Algemesí i estudiant de primer any de Fisioteràpia en la Universitat de València, va tancar el seu pas pel CEU amb contundència després de guanyar tots els partits en dos sets. El valencià es va enfrontar en la final a José Francisco Vidal, de la UCAM, i es va imposar 6-1 6-2 i alçant-se amb el títol de campió d’Espanya. “És un xaval que té moltíssima progressió en el món del tenis… Només té 18 anys i està jugant Roland Garros junior… És un dels millors juniors que hi ha en aquests moments”, indica la seua seleccionadora Amparo Llópez.

“Un campionat de molt de nivell, tant en femení com a masculí.” Així resumeix el torneig Llópez. Quant a la resta dels encontres, en individual femení, la UV va perdre en  la primera ronda. En dobles femení, les xiques de la UV van perdre contra les guanyadores del torneig, la parella de la UCAM; en dobles masculí, els xics van quedar a les portes de guanyar medalla, després de perdre 10-8 en el tie-break contra la Universitat de Sevilla; i en dobles mixt, finalment la parella de la UV va perdre en el super tie-break 11-9 contra la Universitat de País Basc i es va quedar en vuitens.

En la classificació final per equips, la UCAM va guanyar l’or, la Universitat de Granada la plata i la UV el bronze.