Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

Dia de l'Esport, 6 d'abril: Jo em moc a casa

  • 30 de març de 2020
Image de la noticia

Enguany celebrarem el Dia de l'Esport a casa i en família amb el lema: “Jo em moc a casa”.

El pròxim 6 d'abril se celebra el Dia de l'Esport i volem que siga més multitudinari que mai. Davant la crisi sanitària provocada per l'epidèmia del coronavirus COVID-19, la Fundació Trinidad Alfonso i la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport impulsen una jornada motivadora per a tota la comunitat universitària. Enguany celebrarem el Dia de l'Esport a casa i en família amb el lema: “Jo em moc a casa”.

Com participar-hi?

Des del Servei d’Educació Física i Esports de la Universitat de València  volem que tota la comunitat universitària hi participe i per això, et convidem que et sumes a aquest dia i mostres els teus hàbits saludables: per exemple, un desdejuni o menjar saludable, rutines d'activitat física, etc. Pots compartir la teua activitat tot sol, però també pots fer-ho de manera compartida, amb la teua família, parella, companys de pis… Volem celebrar amb tu aquesta jornada!

Si comparteixes les teues activitats en les xarxes, recorda esmentar @comunitatesport i amb l'etiqueta #Diadelesport. 

Reptes

Estigues atent a les xarxes socials de la Fundació Trinidad Alfonso perquè els dies previs a la jornada, s’hi llançaran vídeos i reptes amb esportistes de referència de la Comunitat Valenciana. 

En aquest enllaç: https://fundaciontrinidadalfonso.org/proyecto/valores-deporte/dia-de-esport/, disposes de tota la informació i instruccions per participar en el Dia de l'Esport més solidari. 

Tot el material que es compartisca amb aquestes mencions podrà ser utilitzat, completament o fragmentadament, per la Fundació Trinidad Alfonso amb la finalitat de donar difusió a la seua activitat fundacional a través de les xarxes socials, la pàgina web, la memòria de la Fundació, etc. El fet de compartir el vídeo amb la menció i l'etiqueta serveix d'autorització per usar el vídeo i/o les fotografies compartides.