Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

L’esportista de la Universitat Jaume Almenar, seleccionat per a la copa del món de Futbol-Paràlisi Cerebral

  • Gabinet de Premsa
  • 28 de març de 2022
Jaume Almenar.
Jaume Almenar.

Jaume Almenar, estudiant d’Economia de la Universitat de València, ha sigut seleccionat per a representar a Espanya en la copa del món de Futbol-Paràlisi Cerebral, que se celebra del 27 d’abril al 17 de maig a Salou.

Almenar cursa quart de GIB (International Business), realitza les pràctiques en DLQ International Consulting SL i el TFG en el Departament d’Economia Aplicada. El curs anterior va realitzar una estada erasmus a IT Carlow (Carlow, Irlanda).

En futbol adaptat participa en la Lliga Nacional de Futbol 7 PC amb la Fundació del Llevant UD (Llevant UD PC). A nivell internacional absolut va començar a ser convocat en 2016 per al classificatori per al mundial celebrat a Vejen (Dinamarca). L’equip es va classificar per al mundial del 2017 en San Luis (l’Argentina).

En 2018 va ser convocat per a l’europeu a Zeist (Països Baixos) i en 2019 va acudir al mundial que es va celebrar a Sevilla.

Jaume Almenar practicava anteriorment esquí alpí, especialitat amb la qual va guanyar tres vegades el Campionat i la Copa d'Espanya a nivell absolut, i dos en categoria infantil.