Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

El IV Festival Danses del Món reuneix sobre l'escenari més de 150 ballarines i ballarins

  • Servei d'Esports
  • 17 de maig de 2018
Danses del Món.
Danses del Món.

La Universitat de València continua amb la programació de festivals en maig. Després del nou èxit del Festival Salsero, que va tindre lloc el passat dia 1, ara celebra el triomf de la darrera edició del Festival Danses del Món, un dels més esperats de l'any i que, dimecres 16, va convocar més de 150 ballarines i ballarins a l'escenari del Tívoli de Burjassot.

Ja consolidat, el Festival Danses del Món va tornar un any més de la mà del professorat de danses del Servei d’Educació Física i Esports per a mostrar l’activitat realitzada durant el curs per l’alumnat.

El Festival, que va celebrar la seua quarta edició, va tindre lloc a la seua seu habitual, el Teatre Tívoli de Burjassot.

Actuà l’alumnat de Danses del Món, una iniciativa promoguda pel Servei d’Educació Física i Esports cada any a les seues instal·lacions. En aquesta ocasió, més 150 ballarins i ballarines interpretaren sobre l’escenari nou estils artístics diferents: bollywood, clàssic, contemporani, funky, hip-hop, jazz, oriental, tribal i musicals.

VI Festival Flamenc i de Sevillanes
El dia 1 de juliol clausurarà la programació de festivals el ja tradicional Festival Flamenc i de Sevillanes, que se celebrarà, per sisé any, també al Tívoli de Burjassot. Organitzat pel Servei d’Educació Física i Esports de la Universitat de València, i dirigit i coreografiat per la professora Lucila Duarte, el Festival reunirà sobre l’escenari un centenar de balladors i balladores, alumnes de l’activitat, per a interpretar més d’una desena d’actuacions.

El Festival començarà a les 19 hores i l’entrada és gratuïta amb invitació que es podrà arreplegar a les instal·lacions del Servei al Campus de Blasco Ibáñez (av. Menéndez i Pelayo 19, València).

 

Imatges: