Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

El lliurament de trofeus de les competicions internes reuneix a més de 400 esportistes universitaris

  • Unitat Web i Màrqueting
  • Cristina Soriano Cabellos
  • 17 de maig de 2023
Lliurament de trofeus

La Universitat de València va celebrar la setmana passada el lliurament tradicional de trofeus als campions de les competicions internes: el Trofeu Rectora i el Campionat Intern.

El pavelló universitari de la Universitat de València va acollir, el dijous 11 de maig en el Pavelló Poliesportiu de la UV, aquesta cerimònia que té com a objectiu reconéixer als més de 400 esportistes que, al llarg de la passada temporada, van aconseguir fer podi en les competicions internes.

Els trofeus i medalles van ser entregats per la directora del Servei d'Esports de la Universitat de València, Ana Mª Gómez, amb la col·laboració dels tècnics responsables de les diferents competicions. Ana Mª Gómez va felicitar les i els medallistes i va reconéixer el seu èxit com a esportistes universitaris, la directora els va animar a continuar compaginant l'esport de competició amb els estudis universitaris i va lloar el seu compromís, esforç i capacitat de superació.

Els premis del Campionat Intern en esports col·lectius, van correspondre als tres primers classificats en futbol 7 masculí, bàsquet (masculí i mixt), bàsquet 3x3, voleibol mixt i futbol sala masculí.

Pel que fa al Trofeu Rectora es va fer lliurament de trofeus als tres primers classificats dels esports de futbol 7 masculí, futbol sala (masculí i femení), bàsquet (masculí i mixt) i voleibol mixt.

En esports individuals, la temporada va tancar amb un total de 75 medallistes repartides entre els esports d'escalada, pilota valenciana, orientació, kendo, tir amb arc, tennis i pàdel.