Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

Més de mil persones ixen al carrer per a recordar la importància de tindre una vida saludable a qualsevol edat

  • Servei d'Esports
  • 3 d’octubre de 2017
Els participants en el 8é Passeig Saludable, en el Rectorat.
Els participants en el 8é Passeig Saludable, en el Rectorat.

Unes 1.200 persones, entre inscrits i participants d’última hora, van eixir diumenge passat, 1 d’octubre, per a sumar-se a la huitena edició del Passeig Saludable de La Nau Gran, una iniciativa del Servei d’Extensió Universitària i el Servei d’Educació Física i Esports de la Universitat de València, que promou l’activitat saludable, solidària i sostenible entre la població de totes les edats.

El passeig intergeneracional, que va tindre un recorregut de 3,5 quilòmetres des del Jardí Botànic fins a la plaça Darwin del Rectorat de la Universitat, va facilitar, a més, una donació de 3.000 euros a la Federació Espanyola de Malalties Rares (FEDER), organització que conjumina tota la comunitat de famílies amb malalties rares a Espanya i fa visibles les seues necessitats comunes. El treball de FEDER se centra, sobretot, a aportar solucions per a millorar la qualitat de vida de les persones amb malalties rares, representar els seus interessos, defensar els seus drets i promoure la seua inclusió social.

De caràcter solidari i festiu, el 8é Passeig Solidari va concloure amb la reunió de tots els participants en la meta per a gaudir d’un agradable esmorzar a força d’aliments saludables i el menjar restant es va donar a Casa Caridad.

El Passeig va comptar amb la col·laboració de voluntaris del Servei d’Educació Física i Esports de la Universitat de València i de l’Oficina de Voluntariat Esportiu de València, que es van encarregar de custodiar tot el recorregut perquè l’itinerari es desenvolupara amb eficiència. També van participar amb la seua col·laboració i patrocini les empreses Consum, Peras Rincón de Soto, Generali, Serrano i Easy Water, a més del Jardí Botànic de la Universitat de València i Fundació Esportiva Municipal València.

De nou, el Passeig va aconseguir el seu objectiu principal: recordar la importància de tindre una vida saludable a qualsevol edat.

Imatges: