Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

Premi Fundación Trinidad Alfonso per a esportistes universitaris titulats

  • 19 de juliol de 2018
Image de la noticia

La Universitat CEU Cardenal Herrera convoca el Premi Fundación Trinidad Alfonso per a esportistes universitaris titulats de les universitats valencianes en el curs 2017-2018.

La Universitat CEU Cardenal Herrera convoca:

Premi Fundación Trinidad Alfonso per a esportistes universitaris titulats de les universitats valencianes en el curs 2017-2018.

La Fundación Trinidad Alfonso i les universitats valencianes convoquen dos premis per als estudiants de la Comunitat Valenciana que acaben els estudis en el curs acadèmic 2017-2018.

Cada premi, tant en modalitat masculina com femenina, consta d'un diploma acreditatiu, una placa commemorativa i un premi econòmic de 1.200 euros. El lliurament es farà en un acte públic i l’assistència del guardonat és obligatòria.

S’hi poden presentar estudiants esportistes matriculats en la Universitat CEU Cardenal Herrera en el curs 2017-2018 que cursen titulacions oficials de primer, segon o tercer cicle (plans antics) o grau, màsters oficials i doctorat de pla actual, i que mantinguen les condicions d'estudiant i d'esportista durant tot el curs 2017-2018.

La Universitat CEU Cardenal Herrera ha realitzat la convocatòria oficial en representació de totes les universitats de la Comunitat Valenciana que van signar el conveni de col·laboració amb la Fundación Trinidad Alfonso.

Els mèrits que es valoraran són els que estableix el barem:

Mitjana consensuada:

  • 50% (rendiment esportiu en competició)
  • 50% (rendiment acadèmic)

Documents