Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

Resultats tercera jornada de concentració

  • 18 de febrer de 2019
Image de la noticia

Resultats de la tercera jornada de CADU de concentració, amb els partits de futbol femení i rugbi 7 femení i masculí.

Les seleccions de futbol i rugbi 7 masculí i femení de les diferents universitats valencianes van disputar la setmana passada la tercera jornada del Campionat Autonòmic d'Esport Universitari (CAEU), que va tenir lloc a la Universitat CEU Cardenal Herrera.

La selecció femenina de futbol va sumar en la jornada una victòria contra la Universitat Catòlica de València (UCV) en deixar el marcador dels seus rivals a zero i anotar un total de 14 gols.

L'equip de rugbi femení va guanyar els seus dos partits per un 0-17 contra la UCV i un 24-0 enfront de la Universitat d'Alacant. “Fins ara les tres jornades de concentració han sigut bastant competitives… El grup està bastant consolidat i treballarem ara de cara a les finals”, explica Ana María Aigneren, entrenadora de l'equip de rugbi femení. 

Per la seua part, la selecció masculina va dominar el primer partit de la jornada contra la Universitat Jaume I (UJI 5 – 29 UV), va sumar un empat contra la Universitat Catòlica de València (UCV 12 – 12 UV) i una derrota contra la Universitat Politècnica de València (UV 5 – 31 UPV).  “Acabem primers, que era l'important d'aquests tres tornejos, i ens hem classificat per a la final, però la jornada va ser bastant fluixa, la veritat”, declara Marcos Miñana, seleccionador de l'equip masculí de  rugbi, que afegeix que la selecció ja s’ha posat en marxa en la preparació per a la final, amb l'esperança de recuperar jugadors, un dels principals problemes de la plantilla. “Esperem ser un equip més competitiu i poder aconseguir la victòria”.