Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

Les seleccions de judo i halterofília de la UV, campiones nacionals universitàries

• 13 de maig de 2019
Image de la noticia

En judo la UV suma 7 ors i dos bronzes, i en halterofília acumula dos ors i una plata.

Les seleccions de judo i halterofília de la Universitat de València  van disputar el cap de setmana passat els seus respectius campionats d’Espanya universitaris. En ambdues competicions els esportistes de la UV van pujar a l’escaló més alt del podi.

CEU de judo

L’equip de judo de la UV va aconseguir el trofeu de campió d’Espanya universitari superant la Universitat Complutense de Madrid i la Universitat Politècnica de Madrid, segona i tercera respectivament. La competició va tenir lloc al Pavelló Poliesportiu de la Universitat Politècnica de València.

En individual femení, les xiques de la UV van sumar dos metalls d’or i dos bronzes. La medalla d’or va ser per a Carla Muntañez en – 66 kg i per a Nina Estefanía Esteo en -52 kg. El bronze se’l van endur María Ruiz en -57 i Maitane Herrero en -63 kg.

Quant a la classificació masculina, els xics van acumular quatre medalles d’or: Oier Goikoetxea en -66 kg, Javier Ramos en -73 kg, Igor Zapirain en -81 kg i Marc Sabater va guanyar en -90 kg.

CEU halterofília

Enguany la selecció de la UV va aconseguir proclamar-se vencedora del CEU per universitats gràcies a la medalla d’or d’Ana Belén Delgado en 49 kg i la plata que va anar a parar a les mans de Lucía García en 87 kg, campionat que va tenir lloc a la Universitat de Múrcia.