Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

Cap de setmana de judo en els Campionats d'Espanya Universitaris amb la participació de 8 esportistes de la Universitat de València

  • 15 d’octubre de 2021
Image de la noticia

8 estudiants, cinc xics i tres xiques, de la Universitat de València participaran aquest cap de setmana al Campionat d'Espanya Universitari de Judo, que s'hi celebrarà a Villaviciosa de Odón (Madrid)

Més en detall els esportistes que hi participaran i les seues categories són

Carla Montáñez (48 kg)

Maitane Herrero (63 kg)

Gabriela Laliga (70 kg)

Luis Barroso (60 kg)

Guillermo Caprani (66 kg)

Aitor Goikoetxea (73 kg)

Adrian Senent (81 kg)

Gorka Arambarri (90 kg)

 

S'hi tracta d'un grup en els qual hi ha estudiants de Medicina, Infermeria, Química, Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport, Farmàcia, Comunicació i del doble grau de Dret i Criminologia.

Segons el seu entrenador, Vicente Rochela: "la celebració dels Campionats d'Espanya Universitaris en estes dates ha dificultat compondre els equips perquè molts dels esportistes estan ja participant en altres competicions que sí que són pròpies d'aquestes dades". Una opinió que coincideix amb la de la majoria d'entrenadors i preparadors que en aquestes setmanes han hagut de preparar aquestos campionats en un temps rècord.

Tot i això, defensava Rochela "els qui practiquen judo són esportistes molt competitius. De fet molts d'ells fan fins a tres sessions d'entrenaments diaris. El judo és un esport molt dur i això fa que tinguen un esperit competitiu i guanyador. Confiem que eixa dedicació, eixe sacrifici, servisca per a aconseguir excel·lents resultats en aquesta competició".