Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

Tornen els cursos de voluntariat esportiu per als alumnes de la Universitat de València

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 13 de setembre de 2022
Voluntaris i voluntàries

El 13 de setembre s'obri el termini per a inscriure's al programa ‘Voluntariat esportiu de València’. La seua finalitat és oferir als voluntaris i voluntàries els coneixements i habilitats necessàries per a desenvolupar la seua labor als esdeveniments esportius de la ciutat de València.

Si eres alumne de la Universitat de València, i t'agrada l'esport, ja pots apuntar-te als cursos de voluntariat esportiu que ofereix UVesports juntament amb l'Oficina del Voluntariat Esportiu de la Fundació Esportiva Municipal de València.

El voluntariat esportiu és una manera de posar a prova les teues capacitats, convertint-te en agent de canvi social i promoció de la salut, i gaudint de l'esport en primera persona. A més, realitzant la labor de voluntariat podràs participar en els grans esdeveniments que se celebren a la ciutat de València com la Marató València Trinidad Alfonso, la 15K Oberta a la mar, la 15K Nocturna o el Circuit de carreres Populars de València.

És una oportunitat on podràs conéixer des de dins com funciona l'organització d'un gran esdeveniment esportiu, donar suport als atletes i fer tasques com el control de recorregut, accessos a boxes, avituallaments, vestuari o lliurament de dorsals. A més, en totes les carreres tindràs el corresponent kit del voluntari/a amb samarreta, regals corporatius o marxandatge de la cursa.

Els cursos, de 30 hores lectives, estan reconeguts amb crèdits ECTS per als alumnes que s'inscriguen a través d’UVesports. Consten d'una formació teòrica de 6 hores, que es realitzarà en el Complex Esportiu de la Petxina de València, i una formació pràctica de 24 hores, que es realitzarà durant els diferents esdeveniments oferits.

Les dates dels cursos per al primer quadrimestre seran:

  • 1r-Curs 15K Nocturna: del 27 de setembre fins al 13 de novembre
  • 2n-Curs Carreras Populares 4: del 13 d'octubre fins al 6 de novembre
  • 3r-Curs Carreras Populares 5: del 3 de novembre fins al 27 de novembre
  • 4t-Curs Marató de València: del 29 de novembre fins al 4 de desembre

Les inscripcions estan obertes des del 13 de setembre, fins a cobrir les 25 places oferides en cada curs.

Apunta't en UVesports i viu l'experiència del voluntariat Esportiu!

Cartell