Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

El Trofeu Interuniversitari es queda en mans de la UPV

  • 10 de juny de 2019
Image de la noticia

La Universitat Politècnica de València torna a guanyar el Torneig Interuniversitari després de vèncer a la Universitat de València.

Un any més no ha pogut ser. El Trofeu Interuniversitari es queda en la Universitat Politècnica de València. La trobada anual entre els membres PDI i PAS de la UV i de la UPV va tenir lloc el divendres passat a les instal·lacions de la Politècnica. 

En la lluita per a portar-se el Trofeu, els esports que van entrar en joc, com cada any, van ser el bàsquet, el futbol 7, el pàdel i el tennis. 

Quant als esports de raqueta, en pàdel la UV jugà amb quatre parelles, tres masculines i una mixta, i en tennis, les partides van ser només en individual, amb cinc representants de la UV (dues dones i tres homes).

Resultats de la competició

En futbol 7, la UPV va guanyar a la UV per 3 gols a 0. En bàsquet, el marcador va ser  de 58 a 33, amb victòria per a la UPV; en pàdel, la UV va superar al seu contrincant a la classificació femenina i va perdre a la classificació masculina; i pel que fa tenis, la UV va concloure amb la victòria.

El Trofeu Interuniversitari conclou la seua edició amb el bon ambient que el caracteritza i que cada any creen els participants dins i fora de la pista.